Glastahl SRL, Turda

3 Păreri
Glastahl SRL
Strada Libertatii Nr. 12, Ap 32, Parter La Strada, Langa Magazinul Miss, Vis A Vis de Allianz-Tiriac Asigurari
401185 Turda - Centru
Cluj
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 16 zile

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J12/965/2009
Nume anterioare
DUNA REX
CIF
RO 25475773

Descriere

Tamplarie PVC de calitate, TROCAL-Germania, DECEUNINCK-Belgia, rulouri exterioare aluminiu, jaluzele verticale/orizontale/textile, plase insecte, usi de garaj. Montaj profesional de pervaze. Reprezentant al producatorilor de tamplarie pvc : HELIOS - Cele mai rentabile ferestre si usi termoizolante. TROCAL-Germania. www.ferestrehelios.ro DUNA REX - Tamplarie PVC cu geam termopan, profile cu 4 si 5 camere marca Deceuninck-Belgia.


Profil lung
GLASTAHL este o companie tanara si dinamica, care a stiut de la bun inceput ca pentru a castiga o pozitie solida pe piata trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea fiind cuvantul cheie al companiei. Constructia unei case noi este o investitie pe termen lung. Tamplaria usilor si ferestrelor nu poate fi schimbata atat de usor precum culoarea peretilor. De aceea este important sa alegeti ferestre si usi care va infrumuseteaza casa, sunt durabile si au eficienta termica. In decursul ultimilor ani noi am furnizat servicii si produse de calitate catre o multime de clienti particulari si firme din intreaga tara. Tamplaria PVC cu geam termopan comercializata.
Profilul TROCAL-Germania. Este 100% ecologic, deoarece nu foloseşte plumbul (material toxic) ca stabilizator pentru profilele PVC, ci o formulă ecologică pe bază de calciu-zinc. Odată cu respectarea sănătăţii mediului, această formulă asigură o mult mai bună comportare în timp a ferestrei, pentru că asigură protecţie ridicată la acţiunea agenţilor mecanici şi chimici şi menţine un luciu de durată al suprafeţelor profilului. Performant TROCAL INNONOVA 70, cea mai modernă gamă de profile de la TROCAL, satisface cele mai exigente cerinţe de izolare termică şi fonică. Acest lucru este posibil datorită caracteristicilor sale: 5 camere de izolare termică, 70 mm grosime, o armatură bine încastrată în profil şi este singurul profil cu garnitură coextrudată de culoare gri.
În plus, rigiditatea este crescută şi datorită materialului folosit, PVC dur - 1, 4 g/cmc şi a pereţilor interiori dispuşi în formă de aripă. FERESTRELE HELIOS executate pe profilul TROCAL, utilizeaza o structura durabila, cu forme moderne, proiectate sa faca fata tuturor solicitarilor .Feronerie utilizata Roto -Sticla Saint-Gobain -Montaj calificat. Comercializam rulouri exterioare de aluminiu, diverse culori, pentru reducerea incalzirii prin ferestre cat si protectia antiefractie.Rulourile pot avea plase antiinsecte .
Cuvinte cheie:
Usi, Tamplarie PVC, Ferestre, Jaluzele, Geam termopan, Termopane, Usi de garaj, Geam termoizolant, Ferestre PVC, Plase insecte, Ferestre termopan, Rolete, Usi din PVC, Ferestre aluminiu, Ferestre mansarda, Usi porti ferestre, Rulouri textile, Usi de intrare, Tamplarie PVC cu geam termopan, Plase de tantari, Rulouri, Tamplarie termopan, Tamplarie PVC termopan, Usi PVC turda
Localităţi servite
Turda, Valea Ariesului, Campia Turzii, Cluj, Pe O Raza De 50 Km.
Limbi străine vorbite
Vorbim / We Speak/ Nous Parlons : Engleza, Franceza
Metode de plată disponibile
  • Numerar
    Numerar
  • Tranzacţie bancară
    Tranzacţie bancară
Glastahl SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Jancsi Gnandt

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Calitate superioara la un pret bun in comparatie cu piata. Seriozitate si un lucru bine facut.

Naoi Reiam

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Profesionalismul,promtitudinea si calitatea le gasiti in aceasta firma.Increderea va fi rasplatita.

, cu mai mult de 6 luni în urmă

O firma profesionista in dezvoltare, care m-a impresionat prin seriozitate si calitatea lucrarilor. Sunt foarte multumit de prestatie si de produse. Recomand cu incredere!

Scrie o părere pentru Glastahl SRL!

Cunoşti firma Glastahl SRL? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Alin Ghioltan
VÂNZĂRI

0741270452

    Facebook